Retete pentru alimentatia copilului
Peste 100 de retete simple, gustoase si sanatoase! "Carbohidrati, proteine, grasimi, minerale, vitamine, enzime. Care sunt nutrimentele necesare copilului pentru a creste sanatos ? "Metode de preparare a alimentelor care pastreaza cel mai bine caracteristicile nutritionale; Cum sa stimulam pofta de mancare a copilului cu surprize delicioase si naturale ? ;Cum sa-l obisnuim cu diverse gusturi in perioada intarcarii ? Tiziana Valpiana , asistenta sociala, se numara printre fondatorii Centrelor Melograno, infiintate in diverse orase din Italia pentru a acorda un ajutor concret parintilor in timpul graviditatii, nasterii, alaptarii si in primii ani de viata ai copilului.

Matilde Parona, specializata in Psihologie, se ocupa de multi ani de problema alimentatiei naturale la copii, organizand cursuri si conferinte.
Puteti comanda cartea online AICI

0 comentarii:

Daca iti place ce citesti la mine pe site si vrei sa primesti pe email ultimele noutati, inscrie-te in coltul din dreapta sus. Vreau sa-ti spun ca si eu urasc spamul, asa ca nu vei primi emailuri nedorite de la mine. Multumesc!
O zi frumoasa,
Stefania
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape www.cere.ro Recipe Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Add to netvibes