400 de retete culinare pentru copilul tau : 0-3 ani
Editura ALL doreste sa va ajute sa va cresteti copiii mari si sanatosi, propunandu-va o serie de lucrari care se axeaza pe alimentatia sanatoasa si corecta a copilului, pe grupe de varsta, scrise de un medic pediatru cu mare experienta profesionala, dr. Laurentiu Cernaianu.
Lucrarea constituie un ghid complex si util privind alimentatia copilului 0-3 ani, atat in familie, cat si in colectivitati, cuprinzand:
- notiuni de gastronomie, deosebit de utile in prevenirea si corectarea unor greseli de nutritie;
- peste 400 de retete de preparare a alimentelor, fiecare preparat avand calculata valoarea sa calorica;
- 700 de meniuri zilnice proprii fiecarei grupe de varsta, urmarind asigurarea unei varietati cat mai largi, atat in ceea ce priveste componentele, cat si modul de preparare.
Lucrarea este utila tuturor celor care sunt constienti de faptul ca un copil alimentat corect inseamna mai tarziu un adult sanatos. Comanda online AICI

0 comentarii:

Daca iti place ce citesti la mine pe site si vrei sa primesti pe email ultimele noutati, inscrie-te in coltul din dreapta sus. Vreau sa-ti spun ca si eu urasc spamul, asa ca nu vei primi emailuri nedorite de la mine. Multumesc!
O zi frumoasa,
Stefania
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape www.cere.ro Recipe Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Add to netvibes