Daca urmaresti filmul propus de mine si pe specialista in bucatarit ai sa vezi cat de simplu este sa gatesti lasagna si asta intr-un timp record.
Si surpriza:foile nu se mai fierb inainte
Avem nevoie de:
500 g carne de vita fara grasime tocata
1 ou mare
2 cani jumatate de branza Mozzarella
1/2 cana parmezan sau cascaval tare ras
patrunjel tocat
sos de paste de la borcan, mai expilicit merge orice sos de rosii cu ierburi aromate
1 cana cu apa
12 foi de lasagna, nefierte
Daca vrem o cantitate mai mare dublam cantitatile, dar acesta ajunge pentru o tava.
Incalziti cuptorul. Intr-o tigaie se caleste carnea tocata de vita. In acelasi timp amesteca branza cu oul.
Mod de preparare:
Se adauga sosul de rosii peste carnea calita in prealabil intr-o tigaie de teflon in care am pus o lingura de ulei de masline, se aduaga apa, cateva condimente pentru carene tocata:piper, coriandru,sare etc.
Se aseaza in tava tapetata cu unt un rand de carne cu sos +branza, un rand de foi,si se repeta operatia pana le termini. Acopera cu o folie unsa toata compozitia. Se coace 45 de minute, dupa care scoti folia, mai bagi tava 15 minute la cuptor, o scoti si o lasi sa se raceasca inca 15 minute si o servesti.
Pofta buna!

0 comentarii:

Daca iti place ce citesti la mine pe site si vrei sa primesti pe email ultimele noutati, inscrie-te in coltul din dreapta sus. Vreau sa-ti spun ca si eu urasc spamul, asa ca nu vei primi emailuri nedorite de la mine. Multumesc!
O zi frumoasa,
Stefania
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape www.cere.ro Recipe Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Add to netvibes