Ne place pui cu curry, dar de obicei aceste retete sunt grase si au multe calorii. Va ofer in continuare o reteta  cu calorii reduse si foarte gustoasa.
Ingrediente 
Aveti nevoie de piept de pui 2 bucati, ardei gras din doua culori (galben si verde sau rosu si verde), ceapa tocata fin 1 bucata mare, un ardei iute rosu (fara samburi daca vreti sa fie mai putin iute), un iaurt degresat, spanac frunze sau congelat in jur de 300 de grame, sare, 2 lingurite de praf de curry, orez brun pentru garnitura.

Mod de preparare
Alegeti un wok sau o tigaie cu fund rotund din teflon sau ceramica si stropiti cu un spray cu grasimi reduse. Daca nu aveti sparay indindeti ulei de struguri cu ajutorul unei pensule pe intreaga suprafata de fund a wok-ului. Dupa ce s-a inchins, adaugati ceapa si lasati sa se inmoaie si sa devina sticloasa, adaugati apoi ardeiul gras taiat in bucati, ardeiul iute, amestecati mereu si dupa vreo 10 minute adaugati puiul si praful de curry. Apoi o cescuta de apa si lasati sa se fiarba putin puiul. Am incercat sa fac separat puiul pe gratar si apoi al adaug taiat in wok. Puneti spanacul si lasati inca 5 minute. Aproape de final adaugati iautul.
 Serviti impreuna cu orez brun preparat la abur.

0 comentarii:

Daca iti place ce citesti la mine pe site si vrei sa primesti pe email ultimele noutati, inscrie-te in coltul din dreapta sus. Vreau sa-ti spun ca si eu urasc spamul, asa ca nu vei primi emailuri nedorite de la mine. Multumesc!
O zi frumoasa,
Stefania
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape www.cere.ro Recipe Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Add to netvibes