Cum sa faci Gnocchi
Cum sa faci Gnocchi: Gnocchi reteta. Bucătar-şef Renumit italian, Giancarlo Caldesi vă va arăta cum să facă gnochi proaspete. Aceasta este o reţetă, nu trebuie ratată! Delight în Gnocchi nostru recipe.Gnocchi reteta. Bucătar-şef Renumit italian, Giancarlo Caldesi vă va arăta cum să facă gnochi proaspete. Aceasta este o reţetă, nu trebuie ratată! Delight, în reţeta noastră Gnocchi.

Greutăţi şi Măsuri:
Porţii: 8

Pasul 1:
Veţi avea nevoie de
* 1 kg cartofi
* 1 ou
* 300 g făină
* Sare gemă
* Piper
* Ulei de măsline
* 1 cratiţă mare
* 1 passatutto
Cuţit * 1 flexibile
* 1 lingura de lemn
* 1 strecurătoare
* 1 prosop de ceai
* 1 tava mare sau placa
* 1 sita
* 1 linguriţă

Pasul 2:
Se fierb cartofii
Locul 1 kilogram de cartofi necurăţate într-o cratiţă mare şi se adaugă apă suficientă pentru a-i acoperi . Focul se da mai tare, se adaugă 3 linguri de sare, apoi se lasă să fiarbă.

În cazul în care cartofii sunt din cei albi, după aproximativ 20 de minute de fierbere, puneti intr-o stecuratpoare să se scurgă.

Pentru a proteja-vă pe mâini folosi un prosop de ceai de a deţine cartofi pe măsură ce coaja departe pieile cu un cuţit.

Pasati cartofii cand încă sunt fierbinti, printr-un dispozitic special. Această metodă este recomandat ca aerul devine prins în cartofi de a face pentru un gnochi brichetă. Dacă nu aveţi dispozitivul special, puteţi, desigur, sa utilizaţi o maşină de tocat, dar rezultatul final nu va fi la fel de bine
Pasul 3:
Adauga ouă şi făină
Se adaugă 2 pelicule generoase de sare şi de un vârf de cuţit de piper. Spargeti un ou şi amestecati rapid. Se adaugă 2 pumni de 300 de grame de făină 00. Şi se amestecă până când totul este bine incorporat.
Pasul 4:
A se forma un aluat
faceti o movila de cartofi pe o suprafaţă de lemn şi adaugati in vârf restul de făină.
Folosiţi-vă de mâini pentru a amestecă împreună. După un minut sau două se va formatotul intr-un aluat. Frământaţi uşor. Când ajunge la o consistenţă pliabile, este gata
Pasul 5:
Formular de gnocchi
Se presară suprafaţă cu făină. Slice un pumn de dimensiuni bucată de minge aluat and roll-afară, în lungimi, care sunt de aproximativ 3 centimetri grosime. Folositi un cutit de flexibile pentru a taie 2 piese centimetru. Slice off-un alt pumn de dimensiuni bucată şi se repetă până când aţi folosit tot aluault. Pentru lucru rapid, aluatul ar trebui să fie mai cald.

Locul gnocchi pe o tavă, lăsând un spaţiu între fiecare bucată pentru a le împiedica sa se lipeasca unul de celălalt.
Pasul 6:
Găti
Se umple un mare tigaie cu apă şi se adaugă 3 linguri de sare. Se pune pe foc mare,se pune si capacul, şi se aduce la fierbere.

Atingeţi gnocchi din tava în apă la fierbere. Această metodă va opri apa de fierbere de la stropire-vă pe mâini. Dă-le un pic se amestecă şi se lasă să gătească.

SUGESTIE
Gnochi fierti pot fi stocati în frigider timp de 2 până la 3 zile.
Acesta poate fi, de asemenea, îngheţate de până la 3 luni. Gatiti de la îngheţate pentru 6-7 minute în apă clocotită.

În cazul în care gnocchi au inflorita toate la suprafaţă, acestea sunt gata să servească. Scoateti cu o sita, se se scurga de apă şi se transferape o tavă.

Italian:
How To Make Gnocchi

1 comentarii:

Mariana spunea...

Bine te-am gasit Stefania!
ai un blog util si dragut!te felicit,si eu te-am trecut in lista mea de preferati,si voi mai veni pe la tine!Multumesc ca m-ai vizitat si esti oricind bine venita!

Daca iti place ce citesti la mine pe site si vrei sa primesti pe email ultimele noutati, inscrie-te in coltul din dreapta sus. Vreau sa-ti spun ca si eu urasc spamul, asa ca nu vei primi emailuri nedorite de la mine. Multumesc!
O zi frumoasa,
Stefania
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape www.cere.ro Recipe Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Add to netvibes