Toata lumea a intrat in febra marelui eveniment cu reduceri Black Friday, sau cum ar trebui sa-i spunem la romani, Vinerea Neagra. Ziua cu promotii exclusive din an cade intotdeauna in ultima vineri din an, iar in 2012 pica pe 23 noiembrie.

Am cautat si eu sa vad ce magazine participa la eveniment, am gasit o lista completa cu magazine Black Friday care imi place ca are explicatii asupra tuturor vanzarilor, cu procente si orar de functionare.

 In general startul la cumparaturi in Vinerea Neagra este la miezul noptii ora 00:01, dar pana atunci aveti timp sa studiati toata gama de magazine si sa faceti o lista cu prioritatile la cumparaturi:frigider, TV, iPhone, tableta, haine, cosmetice, bijuterii, parfumuri...gasiti tot ce va trece prin minte.
Si daca va intereseaza ceva si inca nu ati gasit, lasati un mesaj aici si incerc sa va ajut.
Cel mai important este faptul ca dupa experienta de anul trecut, cand unele magazine au ramas cu serverele blocate, anul acesta Black Friday nu-i va mai lua prin surprindere...me refer la traficul online.
Si cred ca magazinele offline vor fi mai putin aglomerate. Cei mai multi isi vor plasa comenzile online, sidaca nu vor prinde ce-i intereseaza, atunci vor mrtgr dimineata siin magazine sa-si incerce norocul.
Tu esti pregatit de reduceri Black Fridey?

0 comentarii:

Daca iti place ce citesti la mine pe site si vrei sa primesti pe email ultimele noutati, inscrie-te in coltul din dreapta sus. Vreau sa-ti spun ca si eu urasc spamul, asa ca nu vei primi emailuri nedorite de la mine. Multumesc!
O zi frumoasa,
Stefania
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape www.cere.ro Recipe Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Add to netvibes